Ukrainos klubas praėjusį sezoną grupėje užėmė penktąją vietą ir pirmąjame atkrintamųjų varžybų etape surėmė ginklus su Bresto „Meškov“ rankininkais, kurie ir užbaigė ukrainiečių kelionė titulo link.

J.Truchanovičius pastaruosius 5 sezonus praleido Monpeljė „Montpellier“ klube, su kuriuo 2017–2018 metų sezone triumfavo Čempionų lygoje. Pastarasis klubas po kurio laiko pertraukos taip pat vėl varžysis pajėgiausioje Europos lygoje.

A.Malašinskas Zaporožės komandoje rungtyniauja jau nuo 2015 metų, o G.Savukynas prie „Motor“ vairo stojo nuo praėjusio sezono.

Lietuvių gausiai atstovaujama ekipa jau sužinojo varžovus grupių etape. „Motor“ vienoje grupėje varžysis su Paryžiaus PSG, Barcelonos „Barcelona“, „Porto“, Kielcų „Vive“, Flensburgo „Handewitt“, Vesprėmo „Telekom“ ir Bukarešto „Dinamo“.

Kitoje grupėje kausis Segedo „Mol-Pick“, Kylio THV, Skopjės „Vardar“, Olborgo „Handbold“, Bresto „Meškov“, „Montpellier“, Zagrebo PPD, Elverumo „Handball“.

Pirmosios 2 abiejų grupių komandos keliaus tiesiai į ketvirtfinalį, o 3–6 vietas užėmusios komandos dar susitiks aštuntfinalio etape. Pirmieji grupių etapo mačai bus žaidžiami jau rugsėjo 15–16 dienomis.