Absoliučiu turnyro nugalėtoju klasikinio kultūrizmo kategorijoje ir Elite PRO kortos laimėtoju pripažintas Julius Povilaitis (Kauno „Team Kūno kultas“). Jis nugalėjo ūgio kategorijoje +180 cm.

Aukso medalius taip pat iškovojo Alina Čepurnienė (moterų figūros kategorija, Marijampolės „Tauras“) ir Danielius Sauka (kultūrizmas -90 kg, „Team Kūno kultas“), kuris taip pat laimėjo sidabro medalį klasikinės figūros kategorijoje.

D. Saukai buvo įteikta Elite PRO korta, jis svečio teisėmis buvo pakviestas startuoti IFBB Elite PRO kultūrizmo -90 kg kategorijoje, kur buvo ketvirtas.

Tomas Tamelis („Tauras“) iškovojo bronzos medalį kultūrizmo -90 kg kategorijoje. T. Tamelis taip pat buvo ketvirtas klasikinės figūros kategorijoje, o toje pačioje kategorijoje startavęs Valentas Bauža užėmė penktą vietą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)