L. Peacockas ant pirmosios „Red Bull WakeDuel“ podiumo vietos lipo jau trečią kartą.

Antrą vietą vyrų grupėje užėmė Pedro Caldas, trečias liko Timo Kaplas, kuris sykį irgi yra tapęs „Red Bull WakeDuel“ varžybų nugalėtoju.

Merginų grupėje C. Pagnini aplenkė dešimt kartų pasaulio vandenlenčių čempionę Julia Rick ir amerikietę Jamie Lopiną, užėmusias atitinkamai antrą ir trečią poziciją.

„Finale tikrai netrūko įspūdingų akimirkų. Pirmiausiai į galvą šauna Nico Lecherfieldo šuolis nuo vandens ant savo vardinės rampos ir jį sekęs čiuožimas žemyn. Tuomet – Julesio Charaud, kuris ant Nico rampos užčiuožė iš šono, aukščiausiame taške apsisuko 360 laipsnių ir viską užbaigė „Wrapped 50-50 down the pipe“ triuku. Galiausiai – įspūdingas L. Peacocko pasirodymas su lentos priekio pačiupimu ir apsisukimu, kuris nulėmė jo pergalę“, – pasakojo renginio komentatorius Clintas Liddy.

„Red Bull WakeDuel“ iš kitų šio sporto renginių išsiskiria keletu aspektų. Pirmasis – dalyvių sąrašas. Finaliniame renginyje dalyvauja praėjusiose varžybose geriausiai pasirodę sportininkai, kviestinės žvaigždės ir atrankines varžybas įveikę atletai. Vien atrankoje šiemet dalyvavo sportininkai iš daugiau nei dešimties šalių.

Kitas „Red Bull WakeDuel“ išskirtinumas yra dvikovų formatas. Sportininkai traukia burtus, kas bus jų oponentai, tuomet rungiasi vienas prieš vieną – ir laimėtojas keliauja į kitą etapą, kur susiduria su nauju oponentu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)