„Vakar vakare mūsų bendruomenės narys Donatas Šlenys treniruotės metu pateko į avariją. Deja, atvykę medikai nebegalėjo jam padėti. Ilsėkis ramybėje. Reiškiame užuojautą šeimai, draugams bei visiems jį pažinojusiems", – užuojautą išreiškia „Lietuvos triatlono taurės“ organizatoriai.

Treniruotės metu D. Šlenys ruošėsi būsimoms triatlono varžyboms.

Kaip trečiadienio vakarą informavo Lietuvos policijos departamentas, nelaimė įvyko apie 20 val. Vilniuje, Antakalnio mikrorajone – Šilo gatvėje dviratis susidūrė su mikroautobusu „VW Transporter“.

„Nuo kalno Šilo gatve leidosi du dviratininkai. Kaip pasakojo vienas iš jų, jis važiavo pirmas, pajuto smūgį į galinį ratą, o netrukus draugas išlėkė į priešpriešinio eismo juostą ir susidūrė su mikroautobusu.

Automobilio vairuotojas sakė, kad dar bandė išvengti susidūrimo su dviračiu, tačiau nepavyko. Sunkiai sužalotas dviratininkas be sąmonės buvo išvežtas į ligoninę, tačiau medikai jo gyvybės išgelbėti nebegalėjo – apie 23.10 val. jis mirė ligoninėje“, – informavo policija.

Žuvusiam triatlonininkui buvo 30-metų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)