B grupė lyderė Vokietijos rinktinė laimėdama ketvirtose rungtynėse galėjo anksčiau laiko užsitikrinti vietą ketvirtfinalyje, vis dėlto dabar tenka susitaikyti su pralaimėjimu.

Daugiausiai šurmulio kilo dėl antrojo vokiečių įvarčio, kuriuo Matthias Plachta (34.) išvedė savo komandą į priekį 2:1. Kazachstano treneris Jurijus Michailis pateikė protestą ir po vaizdo peržiūros ilgai taręsi teisėjai nusprendė neįskaityti įvarčio dėl nuošalės.

Po minutės Markusas Eisenschmidas (35 min.) atitaisė teisėjų padarytą skriaudą. Ir šį kartą kazachai matė taisyklių pažeidimą, tačiau teisėjai priėmė sprendimą Vokietijos rinktinės naudai.

Trečiame kėlinyje Moritzo Mullerio pražanga leido Romanui Starčenkai (41 min) realizuoti baudinį, o pergalingą įvartį Kazachstano nacionalinei ekipai 56-ą min. pelnė Pavelas Akolzinas.

Kitoje dvikovoje Rusijos rinktinė 3:0 nugalėjo danus ir iškovojo trečią pergalę.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)