Dviem netikėtomis nesėkmėmis turnyrą pradėję švedai (3 tšk.) A grupės susitikime 7:0 sutriuškino Šveicariją (6 tšk.), kuri patyrė pirmą pralaimėjimą.

Du įvarčius ir rezultatyvų perdavimą į savo kraitį įsidėjo Jesperas Frodenas, o Nilsas Lundkvistas pridūrė įvartį bei tris rezultatyvius perdavimus.

Švedijos rinktinės vartininkas Adamas Reidebornas atrėmė visus 28 varžovų metimus.

Kiek anksčiau antradienį Danija (5 tšk.) per pratęsimą įveikė pirmąjį tašką pelniusią Didžiąją Britaniją 3:2.

Pergalingą įvartį likus žaisti 25 sek. iki pratęsimo pabaigos tolimu metimu pelnė Markusas Lauridsenas.


B grupėje titulą ginantys Suomijos ledo ritulininkai (7 tšk.) 5:2 susitvarkė su norvegais (3 tšk.), taip nuplaudami kartėlį po pralaimėjimo kazachams praėjusiame ture.

Pasaulio čempionams po įvartį sukrovė Iiro Pakarinenas, Antonas Lundellis, Kimas Nousiainenas, Jere Innala ir Hannesas Bjorninenas.

Pirmajame antradienio B grupės susitikime JAV (6 tšk.) 3:0 nepaliko vilčių Kazachstanui (4 tšk.). Po įvartį skirtinguose kėliniuose pelnė Adamas Clendeningas, Trevoras Moore'as ir Jackas Drury.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)