Ketvirtasis raundas klostėsi dramatiškai ir net keletas komandų iš paskutiniųjų kovėsi dėl vietų ketvirtfinalyje. Tik po paskutinės duobutės tapo aišku, kad du amžinis priešininkai – Arizonos universitetas ir Arizonos valstybinis universitetas – surinko po 1173 smūgius ir pasidalino septintąją poziciją. Vos vienu smūgiu atsiliko ir už atkrintamųjų varžybų borto liko LSU ir Floridos valstybinio universiteto merginos. Dar vienu smūgiu mažiau atliko Oregono universiteto žaidėjos.

G. B. Starkutė antrą dieną iš eilės pasiekė geriausią rezultatą savo komandoje. Ji daugiausiai dėmesio susilaukė aštuntoje duobutėje, kurią ji įveikė su „birdie“ (-1) rezultatu, kai tiksliai rideno kamuoliuką iš 20 (apie 6,1 m) pėdų atstumo.

Lietuvė ketvirtajame raunde iš viso atliko 69 smūgius (PAR -3). Priminsime, kad trečiajame raunde jai prireikė 68 smūgių ir tai buvo jos karjeros rekordas.

Asmeninėje įskaitoje G. B. Starkutė su PAR +6 rezultatu užėmė 36-ąją vietą tarp daugiau nei 130 žaidėjų, nors po nesėkmingos antrosios dienos buvo smuktelėjusi net už pirmojo šimtuko.

„Wildcats“ komanda į NCAA atkrintamąsias varžybas pateko trečius metus iš eilės. Ketvirtfinalyje ji žais su kol kas čempionate dominuojančia Stanfordo universiteto ekipa. Ji vienintelė per keturis raundus pasiekė neigiamą PAR (1142 smūgiai, PAR -10).

Antrąją vietą užėmė Duke universitetas (PAR +3), trečiąją – Oklahomos valstybinis universitetas (PAR +5).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)