Olimpinis čempionas su Kanados rinktine ir „Maple Leafs“ žvaigždė pirmajame kėlinyje griūdamas po varžovo jėgos veiksmo galva trenkėsi Monrealio ekipos puolėjo Corey Perry kojos kelį.

J. Tavareso veidu pasruvo kraujas ir abiejų komandų gydytojai puolė į aikštę, o įvertinę nukentėjusįjį iš karto pareikalavo atgabenti neštuvus. Toronto komandos kapitonas dar mėgino stotis, bet gydytojai jam neleido.

30-metis buvo užkeltas ant neštuvų ir sanitarų nugabentas į ligoninę. „Maple Leafs“ strategas Sheldonas Keefe'as po rungtynių sakė, kad žaidėjas sąmoningas ir gali bendrauti. Ledo ritulininkas naktį liko ligoninėje jam įtariamas smegenų sutrenkimas.

J. Tavaresą gabenant iš aikštės C. Perry buvo priėjęs atsiprašyti. Toronto ekipos kapitonas dar sugebėjo iškelti į viršų rankos nykštį.

„Mėginau jį peršokti, bet deja keliu pataikiau jam į galvą“, – po dvikovos kalbėjo C. Perry. „Esame šokiruoti dėl šio siaubingo incidento ir siunčiame linkėjimus Johnui kuo greičiau pasveikti“, – rašė „Canadiens“ savo „Twitter“ paskyroje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)