„Džiaugiamės, kad nepaisant itin sudėtingų pandeminių sąlygų mums pavyko sukurti galimybes Lietuvoje vykti tokio masto renginiui. „The Ocean Race“ vardas sporto pasaulyje prilygsta olimpinių žaidynių ir Amerikos taurės varžyboms, tai – tikras jūrinio buriavimo Everestas. Tai, kad Lietuva turi savo komandą tokio masto varžybose, kad Klaipėda tapo pirmuoju prologo uostu – didelis laimėjimas Lietuvai“, – teigė „Ambersail-2“ projekto vadovas Raimundas Daubaras.

„The Ocean Race“ lenktynių vadovas Richardas Brisius pasveikino visas įgulas ir Lietuvą.

„Man didelė garbė šiandien būti Klaipėdoje. Tai – istorinė diena, pirmas kartas, kai „The Ocean Race“ aplanko Klaipėdą ir Baltijos jūrą. Labai tikiuosi, kad tai – naujo etapo, „The Ocean Race“ ir Lietuvos draugystės pradžia. Dėkoju „Ambersail-2“ komandai, kuri buvo viena iš viso šio mūsų susibūrimo sumanytoja“,– per atidarymo ceremoniją kalbėjo R. Brisius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)