Kaip ant mielių auga kauniečio Rimkenzo sekėjų skaičius „Instagram“ socialiniame tinkle – dabar jis jau siekia 66 tūkstančius. Dovydą žinutėmis atakuoja žavios merginos, siūlančios jam susitikti ir draugauti.

D. Rimkus neseniai ringe sudorojo raumenų kalną fitneso trenerį Remigijų Viršilą, kuris anksčiau bandė sumenkinti Rimkenzo kaip kovotoją. Dovydas žiemą įsivėlė į žodžių karą su kita Lietuvos kovinio sporto garsenybe Sergejumi Maslobojevu. Rimkenzo netgi svarstė iškviestį „Kuvaldą“ į dvikovą, nors pastarasis yra maždaug 20 kilogramų sunkesnis.

D. Rimkus nebijotų grumtis su S. Maslobojevu, bet suvokia, kad gali patirti traumą galynėdamasis su daug sunkesniu oponentu. Kartą Dovydo karjera vos nesibaigė, kai jam lūžo akiduobės kaulas. Tėvai kategoriškai uždraudė profesionaliai sportuoti, bet vėliau atlyžo.

Tik vieną pralaimėjimą ringe patyręs kaunietis norėtų kuo greičiau kautis su geriausiais jo svorio kategorijos (iki 71 kg) pasaulio kikboksininkais. Tačiau, pasak Rimkenzo, kai kurie elitiniai kovotojai vengia akistatos su juo, nes bijo pralaimėti. D. Rimkus svajoja ateityje išbandyti jėgas MMA (Mišrių kovos menų) varžybose. Jose sportininkai paprastai uždirba kur kas daugiau nei kikboksininkai.

Dovydui tenka kovoti ne tik su varžovais, bet ir silpnybes.

„Beprotiškai mėgstu saldumynus, ypač saldainius. Valgau jų nemažai, todėl kartais reikia pasikankinti – prieš kovą tenka per labai trumpą laiką numesti svorio, kad tilpčiau į savo svorio kategoriją. Be to, būtina atsisakyti pasimatymų su kai kuriomis merginomis. Kartais dėl ilgo buvimo su merginomis einu miegoti tik naktį, o anksti rytą reikia keltis į treniruotę. Bet treniruočių, kurios būna dukart per dieną, niekada nepraleidžiu“, – pasakojo pašnekovas.

D. Rimkus visiškai nevartoja alkoholio, nerūko. „Esu tik dukart išgėręs degtinės, kai mokiausi mokykloje, bet man nepatiko. Moku linksmintis ir be svaigalų“, – kalbėjo Rimkenzo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)