Aukštos klasės finale M. Selby pirmavo 14-11, Sh. Murphy gaivino intrigą surinkęs net 120 taškų, tačiau to nepakako pergalei.

37-erių M. Selby iškovojo 500 tūkst. (575,78 tūkst. Eur) svarų sterlingų prizą ir pasaulio reitinge pakilo į antrą vietą, aukščiau jo tik Juddas Trumpas.

Čempiono žaidimo kokybė byloja apie žaidėjo galimybes toliau diktuoti sąlygas pagrindiniuose turnyruose ir laimėti didžiuosius snukerio piniginius prizus.

M. Selby pagal pasaulio čempiono titulų skaičių (4) pavijo škotą John Higginsą, juos lenkia Stephenas Henry (7), Ronnie O'Sullivanas, Steve'as Davisas ir Ray Reardonas (6).

„Pirmąkart laimėti prieš Ronnie O'Sullivaną buvo svajonės išsipildymas, bet kad tą padarysiu keturis kartus, galėjau tik svajoti“, – BBC teigė nugalėtojas.

„Kaskart patekęs į pasaulio čempionato finalą visada stengiesi iš visų jėgų, čia patekti yra be galo sunku ir niekada negali žinoti, ar tai ne paskutinė tavo proga.

Mano tikslas vėl tapti pasaulio reitingo lyderiu, karjeroje vis dar turiu tikslų ir aš žengiu teisinga kryptimi“, – pridūrė Selby.

Finalas

Mark Selby 18-15 Shaun Murphy

Pusfinalis

Kyren Wilson 12-17 Shaun Murphy

Mark Selby 17-15 Stuart Bingham

Ketvirtfinalis

Neil Robertson 8-13 Kyren Wilson

Mark Selby 13-3 Mark Williams

Anthony McGill 12-13 Stuart Bingham

Judd Trump 11-13 Shaun Murphy

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)