Prieš jamaikietį Uriah Hallą stojęs 36-erių amerikietis pačioje dvikovos Džeksonvilyje (JAV) pradžioje patyrė traumą, kuri vadinama viena baisiausių UFC istorijoje.

Buvęs vidutinio svorio kategorijos UFC čempionas patyrė dvigubą šeivikaulio ir blauzdikaulio lūžį, kuomet dešine koja smūgiavo į varžovo blauzdą.

Dvikova iškart buvo nutraukta, už galvos stvėrėsi ir žadą praradęs Ch. Weidmano oponentas.

Veteranas buvo neštuvais išgabentas į ligoninę, kur jam atlikta operacija.


Atsigavęs po pastarosios kovotojas socialiniame tinkle pasidalino savo dešinės kojos rentgeno nuotraukomis – prieš ir po chirurgų intervencijos.

„Brutali trauma, bet aš ją įveiksiu. Operacija buvo sėkminga, dabar užtruks gal du mėnesius, kol galėsiu vėl vaikščioti be ramentų, galėsiu vairuoti. Kaip sako gydytojai, treniruotis vėl galėsiu po pusmečio ar metų. Bandau ieškoti pozityvo, bet tai tikrai nėra smagus nutikimas“, – vaizdo įraše iš ligoninės palatos kalbėjo Ch. Weidmanas.


Keisčiausia, jog nors panašios traumos nėra dažnos UFC narve, Ch. Weidmanas tokį kojos lūžį jau buvo matęs iš arti.

2013-aisiais smūgiuodamas jam į blauzdą ne mažiau siaubingai kairę koją susilaužė Andersonas Silva. Tuomet Ch. Weidmanas pirmąsyk apgynė UFC čempiono diržą, kurį buvo perėmęs iš to paties brazilo ir vėliau išlaikė iki 2015-ųjų.

Per mišrių kovos menų profesionalo karjerą Ch. Weidmanas iškovojo 15 pergalių ir patyrė 6 pralaimėjimus.

Įspėjame, jog vaizdo įrašai gali sukrėsti

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)