Neoficialiais duomenimis R. Namajunas už šią kovą uždirbo mažiausiai apie 360 tūkst. JAV dolerių.

Lietuvių kilmės kovotoja vien už pasirodymą paskutinėje UFC kovoje buvo garantuota dėl 150 tūkst. dolerių čekio, dar 150 tūkst. ji uždirbo iškovodama pergalę. Pajamos iš reklamos turėjo sudaryti apie 10 tūkst. dolerių, skaičiuoja Sportekz svetainė.

Taip pat „Bleacher Report“ skelbia, kad už įspūdingą nokautą R. Namajunas priklauso dar 50 tūkst. premija. Tokią pačią sumą už įspūdingą pergalę užsidirbo ir Kamaru Usman.

Tiesa, R. Namajunas nusileidusi kinė Zh. Weili net ir po nesėkmės savo sąskaitą papildė solidesne suma. Ji dar prieš kovą su lietuve už pasirodymą buvo rami dėl 390 tūkst. dolerių, skelbia Sportekz svetainė.

Ankstesnis R. Namajunas rekordas buvo 240 tūkst. uždarbis antrojoje kovoje su Joanna Jedrzejczyk. Tiesa, į tą sumą nebuvo įskaičiuotos pajamos iš „pay-per-view“ pardavimų.

„The Sport Daily“ duomenimis, iki šeštadienio kovos R. Najamunas per karjerą buvo uždirbusi 1 mln. 342,5 tūkst. dolerių.

Primename, kad pralaimėjusi Zh. Weili paprašė revanšo prieš R. Namajunas. „Viliuosi, kad UFC kaip įmanoma greičiau numatys datą revanšui“, – savo „Instagram“ paskyroje rašė Zh. Weili. UFC organizacijos prezidentas Dana White'as palankiai įvertino dar vienos kovos tarp Zh. Weili ir R. Namajunas galimybę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (126)