„Thug“ pravardę turinti 28 metų lietuvių kilmės kovotoja pirmą kartą UFC istorijoje superlengvo svorio kategorijoje susigrąžino čempionės titulą.

„Viliuosi, kad UFC kaip įmanoma greičiau numatys datą revanšui“, – savo „Instagram“ paskyroje rašė Zh. Weili. UFC organizacijos prezidentas Dana White'as palankiai įvertino dar vienos kovos tarp Zh. Weili ir R. Namajunas galimybę.

„Revanšas tikrai keltų daug susidomėjimo ir, manau, daugelis būtų sužavėti, galėdami išvysti šią dvikovą. Pagalvosiu apie tai, nes tai turi prasmės. Gerbiu Weili. Man ji atrodo neįtikėtinai gera, daug ir sunkiai dirbanti kovotoja. Tai, ką padarė Rose, yra tikrai įspūdinga,“ – kalbėjo jis.

Suteikti varžovei galimybę revanšuotis atrodė teisinga ir R. Namajunas: „Pakalbėsime apie tai. Suprantama, kad ji nusivylusi dėl pralaimėjimo ir kaip greitai viskas baigėsi. Kovos laikas buvo tobulas. Aš būčiau nieko prieš revanšinę dvikovą, tačiau matysime, kaip viskas klosis. Jei tai bus mano karjeros kelio dalis, tai vadinasi suremsime pirštines dar kartą“.

Dabar jau buvusi UFC čempionė savo „Instagram“ paskyroje sveikino R. Namajunas.

„Ji sugrįžo po pralaimėjimo. Aš taip pat sugrįšiu, kad įveikčiau čempionę, tapčiau legenda, kad įveikčiau kitą legendą. Aš sugrįšiu būdama naująja savo versija, – rašė Kinijos kovotoja. – Anksčiau mano tikslas buvo tapti UFC čempione, tačiau dabar turiu didesnį tikslą. Ačiū tau. Normalu yra pralaimėti ir laimėti. Tai yra UFC“.

R. Namajunas pirmą kartą neteko savo čempionės diržo 2019 metų gegužę, kai pralaimėjo Jessicai Andrade. Brazilė įveikė lietuvių kilmės amerikietę nokautu antrame raunde.

Praėjus 3 mėnesiams po to J. Andrade buvo nokautuota per 42 sek. Zh. Weili, kuri tapo pirmąja UFC čempione iš Kinijos. Vėliau ji apgynė titulą 5 raundų dvikovoje su buvusia čempione Joanna Jedrzejczyk.

„Andrade, Joanna, Rose – visos jos pralaimėjo ir grįžo, kad pamėgintų vėl. Mano supratimas, kas yra UFC šiandien tapo gilesnis. Tikiu, kad ir aš sugrįšiu“, – rašė Zh. Weili.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (94)