Tačiau lietuvis dar sykį įrodė, iš kokio molio yra drėbtas, ir jau pirmame raunde nokautavo savo varžovą.

Iki pirmojo raundo pabaigos likus kiek daugiau nei minutei D. Rimkus atliko smūgių kombinaciją – iš pradžių koja, o paskui dešine ranka, po kurios lenkas krito it pakirstas. Teisėjui beliko nutraukti kovą.

Laimėjęs Rimkenzo netvėrė džiaugsmu ir ringe surengė solo šou.

22-ejų metų 181 cm ūgio Rimkenzo KOK varžybose pasiekė jau septintą pergalę, jis kol kas yra patyręs tik vieną pralaimėjimą ir vieną kovą baigęs lygiosiomis. Tuo metu 23-ejų 183 cm D. Szottto sąskaitoje – 7 pergalės ir 6 nesėkmės.

Dovydas neseniai išgarsėjo netradicine kova su fitneso treneriu Remigijumi Viršila. Pastarasis bandė sumenkinti Rimkenzo kaip kovotoją, tačiau šis priešininką triskart pasiuntė į nokdauną ir užtikrintai laimėjo.

D. Rimkus su D. Szottu svorio kategorijoje iki 71 kg santykius aiškinosi antrą kartą. Pirmą sykį jie grūmėsi praėjusių metų birželį. Tada akistata baigėsi lygiosiomis.

Lenkui šis susirėmimas buvo itin svarbus. Jeigu D. Szottas būtų iškovojęs pergalę, jis būtų įgijęs teisę dalyvauti gegužės antroje pusėje Varšuvoje vyksiančiame prestižiniame turnyre „KOK World Grand Prix“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)