Kol kas pirmosios varžybos vyko be žiūrovų. Pirmajame lygos ture rungtyniavo Klaipėdos badmintono klubas, Kęstučio Navicko badmintono akademija (Vilnius), BK Smešas (Kretinga), LSK Makabi – „Badminton Virus“, (Vilnius).

Pergales pirmame ture iškovojo ir pirmuosius du tašku į turnyrinę lentelę įsirašė Klaipėdos Viesulo sporto centro komanda septynių susitikimų akistatoje 7:0 įtikinamai nugalėjusi Kretingos BK „Smešas“ klubą ir rezultatu 6:1 įveikusi Vilniaus „Makabi – Badminton Virus“ komandą.

Po pirmąjį tašką bendroje įskaitoje taip pat turi Kęstučio Navicko badmintono akademija ir Kretingos badmintono klubas „Smešas“ tokiu pačiu rezultatu 6:1 įveikusi Tauragės SK „Volanas“ komandą.

Nacionalinės badmintono lygos komandų akistatą sudaro septyni žaidimai: du vyrų vienetai, du vyrų dvejetai, moterų vienetas, moterų dvejetas ir mišrus dvejetas.

Artimiausios Nacionalinės badmintono lygos varžybos įvyks šį penktadienį, balandžio 23 d., Klaipdėdoje, kur susitiks Klaipėdos Viesulo sporto centro ir „Betono zonos“ komandos.

Šiuo metu NBL transliacijas galima stebėti LBF youtube kanale Badminton Lithuania – YouTube, o kai tik leis pandeminė situacija badmintono fanai bus kviečiami lygos varžybas stebėti ir gyvai. Juolab, kad NBL varžybos vyks ne tik Druskininkuose, bet ir Kaune, Klaipėdoje, Tauragėje ir Palangoje.

Pavasario NBL sezonas tęsis pusantro mėnesio, finalo varžybos vyks gegužės 29 d. Kaune (PC „Mega“ esančiame „VS-Fitness“ Badmintono centre). NBL čempionai kartu su titulu įgis teisę atstovauti Lietuvai Europos badmintono klubiniame čempionate, kuris šiais metais vyks Lenkijoje, Bialystoke birželio 21-25 dienomis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)