Lietuvos čempionas (13-0-0, 9 nokautai) ringe susitiko su bene rimčiausiu varžovu per visą savo karjerą – 31-ų metų Thomasu Dulorme (25-5-1, 16 nokautų) iš Puerto Riko, bet vis tiek įrodė savo viršų.

Nors lietuviui nepavyko pratęsti savo nokautuotų oponentų iš eilės serijos, jis šventė užtikrintą pergalę vienbalsiu teisėjų sprendimu 3:0 (115:113, 116:112, 117:111).

Puikiai visos dvikovos metu gynęsis ir kantriai progų atakuoti laukęs E. Stanionis galutinai iniciatyvą į savo rankas perėmė akistatai persiritus į antrą pusę.

Dešimtame raunde lietuvis prispaudė puertorikietį ir paleido kelis smūgius iš dešinės, po kurių prakirto Th. Dulorme antakį.

Paskutiniame, dvyliktame, raunde E. Stanionio smūgiai susupo Karibų jūros valstybės atstovui galvą, tačiau šis šiaip ne taip išsilaikė ant kojų. Visgi teisėjams abejonių laimėtojas nekėlė.

Primename, kad paskutinė E. Stanionio kova, vykusi Kalifornijoje praėjusių metų gruodį, baigėsi devinatme raunde, kuomet mūsiškis privertė prigulti kolumbietį Janerį Gonzalezą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (107)