Baltarusių klubas atitrūko mačo pradžioje ir įpusėjus pirmajam kėliniui jau turėjo 6 įvarčių pranašumą – 9:3. Iki pertraukos turimą persvarą šeimininkai dar labiau padidino (16:8) ir „Motor“ atsidūrė išties nepavydėtinoje situacijoje.

Antrajame kėlinyje „Meškov“ padidino persvarą ir iki dviženklės (23:13), tačiau „Motor“ surado savyje rezervų ir šiek tiek priartėjo – 17:24. Likus žaisti 10 minučių Zaporožės klubui sužibo viltis, kadangi skirtumas sumažėjo iki 6 įvarčių (19:25), tačiau toliau pratęsti spurto svečiai neįstengė ir „Meškov“ šventė pergalę – 30:23.

Pirmąsias tarpusavio rungtynes Ukrainos lietuvių atstovaujamas klubas buvo laimėjęs 32:30, tad atsivežtos 2 įvarčių persvaros „Motor“ nepakako.


Ketvirtfinalyje „Meškov“ rankininkai susitiks su tituluotuoju Barselonos „Barcelona“ klubu, kitose porose Nanto HBC žais prieš Vesprėmo „Telekom“, Kylio THF kausis su Paryžiaus PSG, o Alborgo „Handbold“ surems ginklus su Flensburgo „Handewitt“ ekipa.

Paskutiniajame Čempionų lygos sezono mače lietuvis Aidenas Malašinskas pasižymėjo 3 įvarčiais, o rezultatyviausias Zaporožės komandoje buvo Barysas Puchovskis, pelnęs 7 įvarčius, Artiomas Kozakevičius pridėjo taip pat 3 tikslius metimus.


Nugalėtojams Mikita Vailupuvas surinko 7 įvarčius, Stasas Skube įmetė 6, Marko Paničius – 3.

„Motor“ dar liko kovos SEHA lygoje bei Ukrainos čempionate, o nuo kito sezono šios komandos marškinėliais vilkės ir šiuo metu Monpeljė „Montpellier“ klube žaidžiantis Jonas Truchanovičius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)