Vieni iš Prancūzijos lyderių šiose rungtynėse vertėsi be lietuvio, kuris dėl nugaros skausmų nerungtyniavo ir savaitgalį vykusiame nacionalinių pirmenybių mače.

Prieš savaitę namuose žaidusi „Montpellier“ nesugebėjo palaužti šveicarų klubo ir tuomet rungtynės baigėsi lygiosiomis (27:27), tad viskas sprendėsi atsakomajame mače.

Lietuvio ekipa į priekį išsiveržė jau mačo pradžioje ir įpusėjus pirmajam kėliniui pirmavo 3 įvarčiais – 9:6. „Kadetten“ taip ir nesugebėjo atsitiesti pirmojo kėlinio metu ir svečiai atotrūkį padidino iki gana saugaus – 16:10. Po pertraukos vaizdas aikštėje per daug nesikeitė ir prancūzų klubas kontroliavo situaciją iki pat finalinio susitikimo švilpuko, kuris užfiksavo Monpeljė komandą tenkinantį rezultatą – 32:25.

Į pergalę Šveicarijoje prancūzų ekipą vedė Yanisas Lenne, pelnęs 8 įvarčius, Hugo Descatas ir Melvynas Richardsonas pridėjo po 6, Kyllianas Villemontas – 5. Šveicarų klubui Gaboras Czaszaras įmetė 7 įvarčius, Erikas Schmidtas pridėjo 5.


Aštuntfinalio barjerą įveikęs „Montpellier“ balandžio 13 dieną namuose žais pirmąsias ketvirtfinalio rungtynes su Berlyno „Fuchse“ ekipą. Atsakomasis šių komandų mačas Berlyne vyks balandžio 20 dieną.

Šią savaitę itin svarbaus mūšio laukia ir lietuviškasis Zaporožės „Motor“ su Gintaru Savukynu ir Aidenu Malašinsku. Ketvirtdadienį Zaporožės rankininkai namuose žais pirmąsias EHF Čempionų lygos aštuntfinalio rungtynes su Bresto „Meškov“ klubu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)