Šis titulas porų varžybose tapo pirmuoju Rusijai nuo 2013 metų. Tuomet planetos čempionais tapo Tatjana Volosožar ir Maksimas Triankovas.

Pažymėtina, kad A. Mišina ir A. Galiamovas pasaulio čempionate dalyvavo pirmą kartą. Jie surinko 227,59 taškus trumpojoje ir laisvojoje programose.

Sidabras atiteko Kinijos atstovams Sui Wenjing ir Hanui Congui (225,71), o bronza – kitai Rusijos porai Aleksandrai Boikovai ir Dmitrijui Kozlovskiui (217,63).

Trečioji rusų pora Jevgenija Tarasova ir Vladimiras Morozovas (212,76) liko ketvirta.

Pirmosios ledą Stokholme vykstančiose planetos pirmenybėse trečiadienį išbandė moterys, tarp kurių trumpąją programą atliko ir lietuvė Elžbieta Kropa.

Ketvirtą kartą planetos pirmenybėse dalyvaujanti 21-erių vilnietė šokiui pasirinko Avicii perdarytą dainą „Feeling Good“.

Po pasirodymo lietuvė gerai nesijautė – nors išvengė kritimo, atlikdama sudėtingesnius šuolius čiuožėja klydo ir tenkinosi 41,31 balo.

Tarp 37 ant ledo pasirodžiusių dalyvių E. Kropa liko paskutinė. Moterims medaliai bus išdalinti penktadienį.

Tą pačią dieną savo pasirodymą šokių ant ledo varžybose pradės vienintelė Lietuvos pora Allison Reed ir Saulius Ambrulevičius, kurie savo trumpojoje programoje atliks fokstroto ir kvikstepo šokį pagal Brodvėjaus miuziklą „Bandtsant“.

Laisvojoje programoje duetas pasirodys pagal grupės „Aurora“ kūrinius „Churchyard“, „It All Happened Quiet“ ir „Soft Universe“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)