Finalus pirmasis iš lietuvių pradėjo A. Šidlauskas. Vyrų 50 m krūtine finale jis 0,01 sek. pagerino savo rytinį laiką ir finišavo penktoje pozicijoje (28,27). Nugalėjo Čaba Silađi iš Serbijos užfiksavęs 27,37 sek. rezultatą ir įveikęs atrankos lyderį olandą Arno Kamminga (27,45).

Analogiškoje moterų rungtyje bronzos medalį iškovojo K. Teterevkova. Lietuvė finišavo per 31,69 sek. ir nusileido tik dviem plaukikėms – šveicarei Lisa Mamie (31,52) ir ryte greičiausią laiką užfiksavusiai olandei Rosey Metz (30,90). Asmeninis Kotrynos rekordas šioje rungtyje yra 31,20 sek.

Vyrų 50 m l. stiliumi B finale dalyvavęs Jokūbas Keblys į priekį taip pat praleido du plaukikus ir finišavęs trečias bendroje įskaitoje užėmė 11-ą vietą. Lietuvio parodytas laikas buvo kiek prastesnis nei ryte – 22,99 sek.

Prancūzui Enzo Tesic nepasirodžius vyrų 100 m peteliške B finale, šansu pasinaudojo pirmas už brūkšnio rytinėje atrankoje likęs Danas Rapšys. Lietuvis įrodė, kad buvo vertas plaukti šiame finale ir įtikinamai aplenkė visus plaukimo dalyvius. D. Rapšys distanciją įveikė per 53,98 sek. ir bendroje įskaitoje užėmė 9-ą vietą.

Antrajame „Golden Tour Camille Muffat“ etape dalyvauja 286 sportininkai, iš kurių 102 – užsienio plaukikai. Užsiregistravusių buvo kur kas daugiau, tačiau dėl pačių dalyvių saugumo plaukikų skaičius buvo apribotas. FFN teigimu, tai bene didžiausios tokio rango plaukimo varžybos Europoje nuo pat pandemijos pradžios.

Varžybos įtrauktos į Tarptautinės vandens sporto šakų federacijos (FINA) oficialų kalendorių, todėl visi sportininkai turės galimybę čia įvykdyti olimpinius normatyvus.

Rytinės varžybų dalys prasideda 10 val. vietos laiku (Lietuvoje – 11 val.), o vakaro finalų pradžia numatyta po 17 val. (18 val.).

Tradicinės FFN „Golden Tour Camille Muffat“ varžybos yra skirtos legendinei prancūzų plaukikei, Londono olimpinių žaidynių čempionei Camille Muffat atminti.