Jo teigimu, abiejų pusių stovyklos jau pasiekė susitarimą ir suraitė savo parašus ant popieriaus dėl dviejų kovų, planuojamų 2021-aisiais, kurių vieta ir laikas paaiškės per artimiausią mėnesį.

E. Hearnas tikina, kad į kovos lauko šeimininkus pretendentuoja 8-9 miestai iš Azijos, Europos ir Amerikos.

Pranešama, kad pirmos dvikovos prizinį fondą abu boksininkai pasidalins lygiai, t. y. po 50 procentų, o antrosios dalybos vyks 60 proc. prieš 40 proc. nugalėtojo naudai.

Primename, kad ilgai savo varžovo į ringą prisikviesti negalėjęs T. Fury visai neseniai atvirai prisipažino, kad nelabai tiki, jog pavyks greitai susigrumti su A. Joshua, todėl nustojo treniruotis ir išvyko atostogų, kurių metu nevengia ir alkoholio.

32-ejų metų T. Fury praėjusių metų vasario 22 dieną techniniu nokautu įveikė amerikietį Deontay Wilderį ir šiuo metu yra planetos čempionas pagal WBC versiją. Jo kraityje – 31 kova, 30 pergalių (21 nokautu) ir vienos lygiosios.

31 metų A. Joshua gruodžio mėnesį įveikė Kubratą Pulevą ir šiuo metu yra pasaulio čempionas pagal WBA, IBF, WBO ir IBO organizacijų versijas. Jo sąskaitoje – 25 kovos, 24 pergalės (22 nokautu) ir vienas pralaimėjimas.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)