Kovas pradėjo moterų špagos grupė. Nenugalima buvo Viktė Ažukaitė, kuri pogrupyje įveikė visas varžoves, o atkrintamosiose taip pat nepaliko šansų priešininkėms.

Viktei tai buvo puiki treniruotė prieš Pasaulio taurės etapą Kazanėje, Rusijoje, vyksiantį kovo 20 dieną, ir atrankines varžybas Madride, kurios bus šansas patekti į Tokijo olimpines žaidynes.

Antrą vietą užėmė ir sidabro medalį iškovojo Olivija Mašalo, pogrupyje laimėjusi tris kovas iš šešių, o atkrintamosiose sėkmingai nukeliavusi iki pat finalo.

Trečią vietą pasidalino ir bronzos medalius ant kaklo užsikabino šiuolaikinės penkiakovės atstovės Ieva Serapinaitė ir Laura Asadauskaitė-Zadneprovskienė.

Vyrų grupėje geriausiai pasirodė Arnas Salokas. Pogrupyje įveikęs visus priešininkus jis atkrintamosiose taip pat įrodė savo pranašumą. Finale pranokęs varžovą 15:10 jis savo apdovanojimų kolekciją papildė pirmąja Lietuvos fechtavimo taure.

Antra vieta ir sidabro medalis atiteko Leonardui Kalininui, pogrupyje laimėjusiame dvi kovas iš keturių, o atkrintamosiose parodžiusiam charakterį ir įveikusiam visus priešininkus iki pat finalo.

Bronzos medaliais pasipuošė Alanas Rynkevičius ir Tomas Makarovas, kurio galimybes ribojo neseniai patirta kojos trauma.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)