T. Fury prisipažino, kad nelabai tiki, kad pavyks greitai susigrumti su A. Joshua, todėl nustojo treniruotis ir išvyko į atostogas. Savo laisvalaikį „Gypsy King“ pravardę turintis sunkiasvoris boksininkas paįvairina apie 12 išgertų alaus pintų per dieną. Tai yra beveik 7 litrai.

Kaip T. Fury pasakojo „iFl“ televizijai, daugiausiai kalorijų jis sukaupia per alkoholį. „Treniravausi, treniravausi, treniravausi, o jokios pažangos nematyti. Todėl dabar esu laisvalaikio žmogus“, – kalbėjo 32 metų pasaulio čempionas.

Vėliau kalbėdamas „MTK Global“, T. Fury rėžė, kad net ir po 14 pintų alaus galėtų įveikti A. Joshua. Tai maždaug yra 8 litrai.

„Galėčiau išgerti 14 litrų alaus ir vis tiek įkrėsti AJ į kailį. (...) Daugiau nesitreniruoju. Man šiai dvikovai pasirengti reikėtų 6-7 savaičių“, – kalbėjo T. Fury.

„Gypsy King“ taip pat teigė, kad neturi daug vilčių artimiausiu metu žengti į ringą.

„Aš aš stosiu per artimiausias 10 minučių prieš A. Joshua? Ne. Ar tikiu, kad kova vis dėlto įvyks? Taip, ji turi įvykti. Ar manau, kad jis bus kitas mano varžovas? Ne. Tikrai dėl to labai nesijaudinu ir kvapo neužlaikysiu“, – sakė T. Fury.

31 metų AJ gruodžio mėnesį įveikė Kubratą Pulevą ir šiuo metu yra pasaulio čempionas pagal WBA, IBF, WBO ir IBO organizacijų versijas. Jo sąskaitoje 25 kovos, 24 pergalės (22 nokautu) ir pralaimėjimas.


32 metų T. Fury praėjusių metų vasario 22 dieną techniniu nokautu įveikė amerikietį Deontay Wilderį ir šiuo metu yra planetos čempionas pagal WBC versiją. Jo sąskaitoje 31 kova, 30 pergalių (21 nokautu) ir lygiosios.

Visas bokso organizacijas vienijanti dvikova dėl COVID-19 gali vykti už Didžiosios Britanijos sienos ribų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)