Visas bokso organizacijas vienijanti sunkaus svorio kategorijos dvikova planuojama šių metų birželio-liepos mėnesiais. A. Joshua vadybininkas Eddie Hearnas kalba net apie antrą britų tarpusavio dvikovą šiais metais.

Jei pirmoje abu kovotojai prizinį fondą pasidalintų perpus, tai antrojoje pirmosios nugalėtojas gautų 60 proc., o pralaimėtojas – 40 proc. Dvikova dėl COVID-19 gali vykti už Didžiosios Britanijos ribų.

Atrodo, kad T. Fury būsima super dvikova visiškai nedomina, bent jau tokį įspūdį jis palieka.

Gypsy King pravardę turintis 32 metų boksininkas „Instagram“ paskyroje neseniai įkėlė vaizdo įrašą, kur Šiaurės Anglijoje jis neria į ledinę jūrą. Kas kliūna, tai T. Fury pastebimas antsvoris – sportininkas atrodo toli nuo savo geriausios sportinės formos.


Pasaulio čempionas pagal WBC versiją išgąsdino ir A. Joshua vadybininką, kuris pažiūrėjęs į T. Fury pripažino, kad būsimasis jo globotinio varžovas „su papildomais kilogramais“ atrodo ne geriau nei jis pats.

A. Joshua tuo tarpu pasinėręs į treniruotes ir pasirengimą savo didžiausiam iššūkiui: „Man tas pats, ar jis turi antsvorio. Aš ruošiuosi boksuotis su geriausiu visų laikų Tysonu Fury“.


AJ gruodžio mėnesį įveikė Kubratą Pulevą ir šiuo metu yra pasaulio čempionas pagal WBA, IBF, WBO ir IBO organizacijų versijas. Anot vadybininko brito pasirengimas daro įspūdį: „Jis negali nustoti treniruotis“.


Tiesa, T. Fury ne pirmą kartą priauga svorio, tačiau visuomet laiku pasiekia geriausią sportinę formą.

Į kritikų pastabas atsako boksininko ištikimiausi gerbėjai.

„Visi tuoj puola komentuoti jo antsvorį, tačiau jūs pasižiūrėkite į jo šypseną... vyras grįžo iš pragaro. Leiskite jam pasimėgauti laisvalaikiu su šeima“, – rašoma komentaruose po vaizdo įrašu. Šiam pritaria kitas: „Smagu matyti Tysoną mėgaujantis gyvenimu. Jis atrodo laimingas ir tai yra geriausia po to, ką jam teko įveikti dėl psichinės sveikatos. Tegul mėgaujasi“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)