Ateinančią vasarą 11 Europos rinktinių rinksis Klaipėdoje, kur rugpjūčio 7–15 dienomis vyks Europos čempionato B diviziono kovos.

Ištraukus burtus paaiškėjo, kad Lietuvos rinktinė varžysis A grupėje kartu su Ispanijos, Šiaurės Makedonijos, Suomijos, Kosovo ir Didžiosios Britanijos rinktinėmis. B pogrupyje kovos Serbija, Italija, Farerų Salos, Izraelis ir Estija.

Komandos sužaidus savuosius mačus grupėje po 2 geriausias ekipas pateks į pirmenybių pusfinalį. Kelialapį į A divizioną iškovos tik čempionato nugalėtoja, tačiau finalo dalyvė gaus teisę varžytis dėl vietos planetos pirmenybėse.

Dviem metais vyresnės Lietuvos rankininkės liepos 10–18 dienomis vyks į Italiją, kur taip pat kovos Europos čempionato B diviziono varžybose.

Lietuvės pateko į B grupę kartu su Ispanija, Sakartvelu ir Izraeliu. Kitoje grupėje kausis Serbija, Turkija, Italija ir Bulgarija. Čempionato sistema ir čia bus tokia pati.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)