JAV itin populiariose finalo rungtynėse 43-ejų T. Brady atstovaujama Tampos „Buccaneers” komanda 31-9 nugalėjo čempionų titulą gynusią Kanzas Sičio „Chiefs“ komandą.

Į „Buccaneers“ gretas praėjusiais metais persikėlęs T. Brady ir vėl buvo vienas pastebimiausių žaidėjų aikštėje, dalijo savo legendinius perdavimus ir pats asmeniškai jau iškovojo 7-ąjį NFL čempiono titulą.

Apskritai T. Brady tai buvo jau 10-asis „Super Bowl“ mačas – iki tol „quaterback“ pozicijos žaidėjas į finalus nuolat nužygiuodavo su „New England Patriots“ komanda, kuriai atstovavo 2000-2019 m. Jis tapo ir vyriausiu žaidėju, kada nors pasirodžiusiu „Super Bowl“ rungtynėse.

Tampos „Buccaneers” apskritai tapo pirma komanda istorijoje, žaidusia ir laimėjusia „Super Bowl“ mačą savame Raymondo Jameso stadione, kuriame dėl apribojimų gyvai rungtynes galėjo stebėti 24 tūkst. 835 žmonės (mažiausiais žiūrovų skaičius finale).

„Buccaneers” komandai tai buvo antra pergalė „Super Bowl“ mače per jos egzistavimo istoriją – anksčiau Floridos ekipai buvo pavykę triumfuoti 2001-aisiais.

Tomas Brady

Yra priimta, kad „Super Bowl“ rungtynių pertraukos metu rengiamame koncerte pasirodo pačios ryškiausios populiariosios muzikos žvaigždės. Šį kartą renginio „vinis“ buvo kanadiečių atlikėjo The Weeknd 12 minučių trukmės koncertas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)