„Black excellence“ pasirodymą lydėjo muzika iš reperio Kendricko Lamaro, Beyonce, Tupac Shakur, Missy Elliott, Soulja Boy ir Megan Thee Stallion repertuaro.

Po Kalifornijos universiteto UCLA nuorodos „Twitter“ tinkle sureagavo atlikėja Missy Elliott, parašydama „snappin“ („beprotiškas veiksmas“).

Netrukus N. Dennis sulaukė ir geriausios planetoje gimnastės S. Biles komentaro: „okay @DennisNia, tu įspūdinga mergaite, tai buvo labai smagu žiūrėti! Tęsk taip toliau!“

Kaip vėliau parašė pati N. Dennis, tai buvo tikra šventė, dedikuota ir Los Andželui, kuriame yra UCLA universitetas.

„Šis pasirodymas atspindi viską, kas esu šiandien kaip moteris, – „Los Angeles Daily News“ sakė gimnastė. – Žinoma, čia yra įpintos ir mano kultūros dalys. Norėjau šokių šventės, nes tokia jau esu asmenybė ir žinoma, tai dariau dėl Los Anždelo“.

N. Dennis seka buvusios UCLA gimnastikos komandos atstovės Katelyn Ohashi pėdomis, kurios pasirodymo vaizdo įrašas praėjusiais metais sutraukė milijonus internete. Pastarosios pasirodymą taip pat lydėjo garsių atlikėjų dainų rinkinys.

N. Dennis praėjusiais metais taip pat sublizgėjo savo pergalingu pasirodymu pagal Beyonce „Crazy in Love“ kūrinį.

Šio savaitgalio N. Dennis pasirodymas buvo lemtingas jo komandai – gavusi teisėjų įvertinimą 9,95, ji padėjo pasiekti UCLA komandai pergalę prieš „Arizona State“ universitetą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (113)