Šiemet dėl pandemijos ir saugumo varžybos neįvyko, tačiau vietoje jų nuo lapkričio 3 d. visi neabejingi labdaringam tikslui buvo kviečiami priimti „Let's Join the Fight Together“ iššūkį.

Organizatoriai džiaugiasi, kad jų sumanymas įtraukė žmones, kurie dalinosi gerumu ir prisidėjo prie pagalbos tiems, kurie kasdien kovoja už galimybę gyventi.

Prie iššūkio prisijungė ir nemažai žymių Lietuvoje sporto atstovų: boksininkai Egidijus Kavaliauskas, Daugirdas Šemiotas, Tadas Tamašauskas, Austėja Ačiūtė, gimnastas Rokas Guščinas, Dakaro ralį motociklu įveikęs Arūnas Gelažninkas, muai tai kovotojas Deividas Danyla.

Taip pat iššūkį priėmė R. Kaukėno paramos grupės draugai: papuošalų kūrėja Elvyra Monginienė, muzikos prodiuseris Jonas Nainys-Jovani, prodiuserė Vaida Skaisgirė, fotografas Marius Žičius, laidų vedėja Gabrielė Martirosian, fotografas bei rašytojas Marius Jovaiša, aktorius Andrius Žiurauskas bei daugelis kitų geros valios žmonių.

Šios iniciatyvos metu surinkta 2 tūkst. eurų, kurie bus skirti sunkiai sergantiems vaikams – med. įrangos ir medikamentų aprūpinimui, svarbių gydymų ir operacijų įgyvendinimui bei slapčiausioms mažųjų kovotojų svajonėms.

R. Kaukėno paramos grupė bei pats jos steigėjas dėkojo fondo draugams iš kiokušin karatė klubų Linui Jonikai ir Tomui Zieniui, kurių dėka suorganizuota ši iniciatyva.

„Ačiū, kad džiuginate savo buvimu drauge ir visada mielai padedate mūsų globojamiems sunkiai sergantiems vaikams! Jūsų atsidavimas ir nuolatinis paskatinimas jungtis bendrai kovai mus nepaliaujamai stiprina, įkvepia ir motyvuoja. Nuoširdų „ačiū“ tariame ir visiems dalyvavusiems šioje gerumo akcijoje. Kiekvieno iš jūsų dalyvavimas yra be galo svarbus“, – padėkos žodžiais dalinosi R. Kaukėnas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją