Atsižvelgdama į Vyriausybės nutarimus bei šiuo metu esančią situaciją, „Hockey Lietuva“ nutarė nuo šeštadienio laikinai sustabdyti visas NVLRL ir Lietuvos vyrų čempionato vykdomas aukšto meistriškumo varžybas ir jas atnaujinti ne anksčiau nei sausio 6 dieną. Šiuo periodu nevyks rungtynės, bus stabdomas ir treniruočių procesas.

Asociacijos „Hockey Lietuva“ prezidentas Dainius Zubrus teigė, jog dabartinėje situacijoje svarbiausias akcentas yra žmonių sveikata.

„Stebime dabartinę padėtį Lietuvoje ir norime prisidėti prie Vyriausybės bandymų ją stabilizuoti. Tikimės, jog tai padės apsaugoti tiek ir ledo ritulio atstovų, tiek jų artimųjų sveikatą. Tuo pačiu noriu palinkėti saugiai sutikti artėjančias didžiąsias metų šventes bei ant ledo sugrįžti jau kitąmet“, – kalbėjo D. Zubrus.

Primename, kad praėjusią savaitę analogišką sprendimą priėmė Lietuvos rankinio lyga.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)