Susitikimą geriau pradėjo šeimininkai, kurie gana greitai atitrūko nuo varžovų ir įpusėjus pirmajam kėliniui turėjo 3 įvarčių pranašumą – 8:5. Vis tik galbūt kiek per anksti patikėję lengva savo sėkme lietuvio auklėtiniai kėlinio pabaigoje atsipalaidavo ir prieš pertrauką rezultatas buvo lygus – 13:13.

Po pertraukos PPD atrodė pajautę savo žaidimą ir vienu metu netgi buvo priekyje 2 įvarčiais (18:16), tačiau netrukus Zaporožės rankininkai laimėjo atkarpą 5:0 ir vėl perėmė žaidimo kontrolę į savo rankas – 21:18. Per likusį rungtynių laiką kroatai jau nebeįstengė panaikinti varžovų turimos persvaros ir „Motor“ šventė dar vieną pergalę – 29:25.

A. Malašinskas ir šiose rungtynėse buvo tarp svarbiausių ekipos žaidėjų – lietuvis pasižymėjo 4 pelnytais įvarčiais. Rezultatyviau už jį „Motor“ gretose žaidė net 10 įvarčių pelnęs Artiomas Kozakevičius ir Viačeslavas Bokhanas pridėjęs 7.

Zagrebo komandai 8 įvarčius įmetė Vlado Matanovičius, po 3 surinko Josipas Božičius, Filipas Vistoropas ir Senjaminas Buričius.

Po šios pergalės „Motor“ yra iškovoję 10 taškų ir kartu su Olborgo „Handbold“ klubu dalijasi 3–4 vietas. Grupėje pirmauja Vesprėmo „Telekom“, turinti 13 taškų ir Barselonos „Barcelona“, iškovojusi visas 8 pergales ir turinti 16 taškų.

Kitas rungtynes „Motor“ gruodžio 20 dieną žais namuose su Nanto HBC.