Tokio pripažinimo jis buvo nusipelnęs ir 2017 metais.

Šiemet P. Motiejūnas nukonkuravo Vilniaus „Žalgirio“ futbolo klubo direktorę Vilmą Venslovaitienę ir Druskininkuose įsikūrusios „Snow arenos“ vadovą Aivarą Kadziauską.

Paaiškėjo ir septynių kitų nominacijų laureatai – kai kuriais atvejais sporto mėgėjų ir ekspertų darbo grupės balsavimo rezultatai nesutapo.

Metų sporto inovacija pripažinta Lietuvos orientavimosi sporto federacijos išleista mobilioji programėlė „Omaps“, padedanti rengti virtualias varžybas.

Metų sporto iniciatyva tapo taip pat virtualios dviračių sporto ir bėgimo varžybos „Blokada“.

Metų sporto miestu tituluota Jonava, klubu – Šiaulių „Baltrex“ regbio ekipa, federacija – Lietuvos tinklinio federacija.

Metų sporto rėmėju išrinkta bendrovė „Arimex“.

Dėl dar vienos nominacijos tradiciškai sprendė tik darbo grupė, sudaryta iš sporto, verslo ir žiniasklaidos autoritetų. Už nuopelnus Lietuvos sportui bus apdovanotas Antanas Muraška.

Nugalėtojams atiteks skulptoriaus Kęstučio Musteikio specialiai apdovanojimams sukurtos granito statulėlės. Dėl šalyje galiojančio karantino laureatų pagerbimo ceremonija šįkart bus neįprasta: nugalėtojus ketinama apdovanoti individualiai.

LSFS metų sporto vadybos apdovanojimus surengė penktą kartą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)