Naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį Los Andžele, Kalifornijoje, vykusioje profesionalioje dvikovoje pusvidutinio svorio kategorijos kovoje 26-eių metų lietuvis (12-0, 9 nokautai) nugalėjo 33-ejų metų kolumbietį Janerį Gonzalezą (19-4-1, 15 nokautų).

Visą dvikovą dominavęs E. Stanionis negailestingai talžė savo varžovą ir buvo tik laiko klausimas, kada šis neatsilaikys.

Pirmu nokdaunu savo oponentą lietuvis pavaišino jau antrame raunde. Tuomet atliko įspūdingą smūgių kombinaciją aštuntame raunde ir kabliu iš apačios antrą sykį pasiuntė J. Gonzalezą trumpo poilsio, o devintame raunde nokautu galiausiai ir užbaigė šio kančias.

Be pralaimėjimų žengiantis E. Stanionis profesionalaus bokso ringe iškovojo jau 12-ą pergalę iš eilės. Net devynias iš jų jis pasiekė nokautais.


Kolumbiečio neišgelbėjo nei tai, kad jis buvo septyniais centimetrais aukštesnis (180 cm prieš 173 cm), nei jo provokacijos kovos metu.


Primename, kad prieš kiek daugiau nei mėnesį E. Stanionis taip pat devintame raunde susitvarkė ir su amerikiečiu Justinu DeLoachu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (60)