Dvikovoje su Gina Mazany techniniu nokautu trečiame raunde pralaimėjusi amerikietė žinojo, kas jos laukia. UFC prezidentas Dana White'as jau anksčiau kalbėjo, kad dėl mažinamo biudžeto bus atleisti 60 kovotojų, tad nieko nuostabaus, kad į tą sąrašą pateko ir iš Havajų kilusi sportininkė.

2017 metais debiutinėje UFC dvikovoje R. Ostovich rankos laužimu pirmame raunde įveikė Kariną Gevorgijan, tačiau, kaip paaiškėjo vėliau, daugiau pergalių šioje organizacijoje neiškovojo. Iš viso MMA kovose ji iškovojo 4 pergales ir aptyrė 6 pralaimėjimus.

Dėl savo egzotiškos išvaizdos ir pikantiškų asmeninių nuotraukų, socialiniame tinkle „Instagram“ nesunkiai per 770 tūkst. sekėjų subūrusi kovotoja nestokoja patarimų, ką jai veikti ateityje.

Dauguma gerbėjų siūlė R. Ostovich išmėginti savo sėkmę ir užsidirbti suaugusiems skirtoje svetainėje „OnlyFans“.

Kovotoja kirto tokiems negailestingai: „Jei manote, kad tai vienintelė mano galimybė, tuomet galite pabučiuoti man užpakalį. Jei tai ir padarysiu, tai tik tuomet, jei pati norėsiu ir kada norėsiu“.

R. Ostovich ketina laukti kitų MMA kovų organizatorių pasiūlymų. Turint galvoje milžinišką jos sekėjų socialiniuose tinkluose armiją, sportininkė gali užsidirbti ir internete. Be to, kovotoja planuoja įkurti savo nuosavą makiažo kompaniją.

Asmeniniame gyvenime moteris išgyveno tikrą dramą, kai prieš dvejus metus patyrė smurtą namuose. Tuomet jos vyras Arnoldas Berdonas, taip pat MMA kovotojas, sumušė R. Ostovich, o nuo smūgių jai skilo akiduobės kaulas.

Anot R. Ostovich, vyras smūgiavo į veidą, galvą ir kūną, grasino mirtimi, o jai pavyko išsigelbėti bėgant per balkoną. A. Berdonas buvo nuteistas ketverių metų laisvės atėmimu lygtinai, o dukrą auginanti pora iš karto po to išsiskyrė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)