Pergalę nokautu devintame raunde iškovojo čempiono diržus išsaugojęs A. Joshua. Jis dominavo visos kovos metu, tačiau ištvermę demonstravęs bulgaras pakilo po dviejų nokdaunų antrame raunde ir išsilaikė iki devintojo.

K. Pulevas kilo ir po trečiojo nokdauno, tačiau vos pratęsus kovą veteranas smūgiu į veidą buvo paguldytas ant menčių, todėl teisėjas buvo priverstas nutraukti kovą ir skelbti A. Joshua nugalėtoju.

Boksininkai į ringą grįžo po daugiau nei metų pertraukos. A. Joshua pernai gruodį atsiėmė diržus iš Andy Ruizo, o K. Pulevas mesti iššūkį britui galėjo kaip IBF reitingo lyderis.

Iki šiol 198 cm ūgio A. Joshua į profesionalų ringą buvo žengęs 24 kartus ir iškovojęs 23 pergales (21-ą iš jų nokautu) bei patyręs viso labo vieną pralaimėjimą (prieš A. Ruizą).

Tuo metu 194 cm ūgio K. Pulevas iki šiol iš 29 kovų buvo laimėjęs 28-ias (14-a iš jų nokautu) ir taip pat patyręs tik vieną nesėkmę (prieš Vladimirą Kličko).

Londono olimpinis čempionas A. Joshua, kuris kitąmet norėtų suremti savo pirštines su savo tautiečiu, WBC čempionu Tysonu Fury, už šio savaitgalio dvikovą uždirbo mažiausiai 11 mln. eurų, kuomet K. Pulevas – bent tris kartus mažiau.


Po šios kovos T. Fury socialiniuose tinkluose pasidalino žinute, kuria dar kartą paragino A. Joshua nesislapstyti bei sutikti su juo kovoti kitais metais.

A. Joshua agentas Eddie Hearnas, savo ruožtu, patikino, kad mėgins įgyvendinti sirgalių išsvajotą britų kovą kuo greičiau. Dar prieš kovą E. Hearnas teigė, kad K. Pulevas yra paskutinė kliūtis kovai su T. Fury įvykti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)