Lietuvos sportininkas užėmė penktąsias vietas pratimų ant lygiagrečių ir pratimų ant skersinio kvalifikacijose.

Laisvųjų pratimų atrankoje R. Tvorogalas buvo 12-as, pratimuose ant žiedų – 13-as, o pratimuose ant arklio – 26-as. Į finalus pateko po aštuonis sportininkus.

Kitas lietuvis Tomas Kuzmickas pratimuose ant skersinio liko 16-as, laisvuose pratimuose – 17-as, pratimuose ant arklio – 19-as, pratimuose ant žiedų ir lygiagrečių – 20-as.

Ernestas Liaškinas užėmė 33-ias pozicijas partimuose ant žiedų ir lygiagrečių, 35-ąją – pratimuose ant skersinio, 36-as – laisvuose pratimuose bei pratimuose ant arklio.

Komandinėse varžybose Lietuvos rinktinė (229,194 tšk.) tarp 10 ekipų užėmė aštuntąją vietą ir nepateko į finalą. Geriausiai pasirodė turkai (251,594 tšk.).

Penktadienį vyks jaunimo grupės finalinės varžybos. Dėl medalių jose kausis du lietuviai – Gytis Chasažyrovas ir Kristijonas Padegimas.

Lietuvos rinktinės vyr. treneris Jevgenijus Izmodenovas ir treneris Gediminas Jurevičius džiaugiasi tiek jaunimo komandos, tiek vyrų komandos vieningumu, atsidavimu ir pastangomis parodyti viską, ką gali bei akcentuoja, kad dabar svarbiausia – susikoncentruoti į būsimus startus finaluose.