Teisę atstovauti Lietuvai praėjusią savaitę pasibaigusiame Lietuvos čempionate iškovojo Augustas Radžiukynas ir Titas Mikelevičius bei Greta Kerėžaitė ir Rūta Balalytė. Lietuvos čempionas Laurynas Antropikas negalės išvykti į turnyrą dėl asmeninių priežasčių.

CUPRA FIP Finals – naujas tarptautinis turnyras, kuriame dalyvaus 32 pajėgiausios vyrų ir moterų pasaulio poros, tarp jų – ir Lietuvos atstovai. Dar 32 poros žais kvalifikacijos turnyruose,

Tarptautinė padelio federacija, jungianti 43 pasaulio šalių, sieks artimiausiu metu tapti olimpine sporto šaka. Padelio tenisas žaidžiamas 90 pasaulio valstybių. Pažymėtina, kad padelio teniso rungtis jau įtraukta į Europos sporto žaidynių 2023 m. Krokuvoje programą.

Lietuvoje šiuo metu yra daugiau kaip 800 aktyviai sportuojančių padelio žaidėjų, daugiau kaip 200 turi žaidimo licenzijas. 2019 metais Lietuvos vyrų rinktinė užėmė 5 vietą Europos komandiniame čempionate, lemiamose rungtynėse nugalėjusi Lenkijos ir Rusijos rinktines.

2021 metų Europos komandinis čepionatas vyks birželio pabaigoje (vieta bus nustatyta artimiausiu metu), pasaulio komandinis čempionatas, turėjęs įvykti vasario mėnesį Dohoje (Kuveitas) nukeltas į 2021 m. lapkričio mėnesį.

CUPRA FIP Finals pusfinaliai ir finalai bus transliuojami per Delfi TV.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)