Eduardo Chekmarijovo perdavimas nežiūrint į komandos draugą ir įspūdingas Luko Žukausko akrobatinis veiksmas su lazda privertė stebėtis ne vieną – toks įvartis papuoštų kiekvienos lygos gražiausių epizodų rinkinį.

Efektingu metimu rezultatą antrame kėlinyje išlyginęs 22-ejų puolėjas vėliau prie komandos pergalės dar prisidėjo rezultatyviu perdavimu.

„Kaunas Hockey“ komanda (21 taškas po 8 mačų) iškovojo šeštą pergalę iš eilės ir įpusėjus pirmenybėms turnyro lentelėje kvėpuoja į nugarą „Energijai – Geležiniui Vilkui“ (23 taškai po 10 rungtynių).

Trečioje vietoje išlieka vilčių pakilti aukščiau neprarandanti „Hockey Punks“ (17 taškų po 8 rungtynių), o „Baltų Ainiams“ (8 taškai po 10 rungtynių) ir „Energijai Hockey – HC Klaipėdai“ (0 taškų po 10 rungtynių) norint per antrąją sezono pusę pakeisti savo pozicijas teks gerokai pagerinti savo žaidimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)