Rungtynėse ilgai laukti pirmojo įvarčio nereikėjo. Sužaidus vos kiek daugiau nei dvi minutes „Liepaja“ įvarčių sąskaitą atidarė Raivo Freidenfeldis (02:28, rez. perd. Matiss Strauss).

Po įvarčio ir toliau rungtynių eigą kontroliavę latviai vėliau surengė greitą išpuolį, kuriame savo meistriškumą demonstravo „Hockey Punks“ vartininkas Simas Baltrūnas, per kelias akimirkas dukart efektingai atrėmęs Liepojos klubo puolėjų metimus.

Antrajame kėlinyje kiekybinį pranašumą išnaudojo ir svečių persvarą padvigubino Ričardas Fomisas (29:50).

„Hockey Punks“ atsakė Povilo Verenio įvarčiu septintą trečio kėlinio sekundę (40:07, rez. perd. Aivaras Bendžius).

Bet išlyginti rezultato nepavyko, o „Liepaja“ surengė greitą išpuolį, ir pakartotiniu bandymu Maris Miezis pasiuntė ritulį į vartus (49:44, rez. perd. Linards Mazurs-Mago).

Pergalę iškovojusi „Liepaja“ laimėjo D. Kasparaičio grupės turnyrą, antroje vietoje palikę „Hockey Punks“ komandą. Į gruodį Latvijoje įvyksiantį finalinio ketverto etapą pateko abi šios komandos – su turnyru atsisveikino „Everest“ komanda iš Estijos.

Tuo metu Tartu vykusiame Sandžio Ozolinščio grupės turnyre rungtynės neįvyko: po keturių teigiamų „Valk 494“ žaidėjų COVID-19 testų mačas su „HK Mogo“ buvo atšauktos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)