Nors pirmąjį rungtynių įvartį pelnė turkai, tai ir buvo vienintelis kartas, kuomet jie pirmavo.

Jau pirmojo kėlinio antroje pusėje „Montpellier“ susikūrė dviženklį pranašumą (14:4), o į pertrauką išėjo ilsėtis turėdami 16 įvarčių persvarą – 23:7.

Nors „Bešiktaš“ tai buvo jau trečias pralaimėjimas – ir pats skaudžiausias. „Magdeburg“ komanda antrajame ture turkus buvo įveikusi 41:23.

„Bešiktaš“ komanda verčiasi daugiausiai vietiniais žaidėjai ir turi tik du legionierius: austrą Austrį Tuminskį ir portugalą Hugo Carvalhao.

J. Truchanovičius šiame mače į vartus metė 4 kartus ir pelnė 2 įvarčius. Rezultatyviausi nugalėtojų gretose buvo Hugo Descatas ir Julienas Bosas, pelnę po 6 įvarčius, Lucas Pellas ir Fredericas Pettersonas pridėjo po 5 tikslius metimus.

„Bešiktaš“ komandai 4 įvarčius surinko Gorkemas Biceras, 3 – H. Carvalhao.

Prancūzijos lygoje „Montpellier“ po 6 mačų turi 10 taškų ir žengia trečioje vietoje, „Chambery“ ekipa su Gerdu Babarsku savo sąskaitoje turi 5 taškus ir yra 11-a.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)