„Bizonai“ išvykoje 3-1 (25:23, 22:25, 25:21, 25:23) palaužė „Netzhoppers KW-Bestensee“ ekipą, o E. Vaškelis prie pergalės prisidėjo 20 taškų. Rezultatyviausiai svečių gretose žaidęs lietuvis buvo pripažintas geriausiu rungtynių žaidėju savo komandoje (MVP).

„Esame labai gerai susižaidę ir rungtyniaujame kaip tikra komanda. Nelabai yra, kad kažkuris žaidėjai labai išsiskirtų. Visada padedame vienas kitam kiekvienoje situacijoje, todėl manau, kad tai daug ką lemia. Visada tikimės laimėti eidami į aikštę, todėl kol kas rezultatas geras, - mintimis dalinosi E. Vaškelis. – Apie tikslus komandoje nelabai kalbama, bet visada norisi viską laimėti“.

Su 12 taškų „Volleyball Bisons“ čempionate užima antrąją vietą. Pirmauja taip pat 12 taškų surinkęs ir rungtynėmis daugiau sužaidęs Berlyno „Berlin Recycling“ klubas, kuris rungtyniauja ir CEV Čempionų lygoje.

Švedijos aukščiausioje tinklinio lygoje nesėkmę patyrė „Orkelljunga“ klubas su Tomu Vilimu. Jis namuose 0-3 (22:25, 22:25, 23:25) nusileido be pralaimėjimų žengiančiai pirmenybių lyderei „Sollentuna“ ekipai.

Vienas rezultatyviausių čempionato žaidėjų T. Vilimas pelnė 20 taškų. „Orkelljunga“ (12 tšk.) turnyro lentelėje yra trečia.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)