„Šiuo metu visoje Europoje yra susiduriama su panašiomis problemomis: komandoms yra sudėtinga keliauti bei priimti 3 ar 4 rinktines savo šalyje, sunku užtikrinti visų dalyvių bei personalo saugumą, rinktinės neturi galimybių rengti stovyklų savo šalyse.

Turint galvoje, kad ką tik vykusiose vyrų Europos čempionato atrankos varžybose dėl šių priežasčių buvo nukelti 14 mačų, nuspręsta moterų Pasaulio čempionato atrankos varžybas iš šių metų gruodžio 4–6 dienos perkelti į 2020 metų kovo 17–19 dienas“, – skelbiama pranešime.

Mūsų šalies rinktinė pasaulio čempionato atrankos varžybose žais vienoje grupėje su Šiaurės Makedonija, Islandija ir Graikija. Atrankos etapas bus vykdomas Šiaurės Makedonijoje.

EHF susidūrė su problemomis organizuojant Europos 2020 metų moterų rankinio čempionatą, kuris turėjo vykti Danijoje ir Norvegijoje. Pastarosios šalies vyriausybė šiuo metu šalyje neleidžia vykti tokiam renginiui, tad sprendimo bus ieškoma artimiausiu metu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)