Mačas prasidėjo rezultatyvia, tačiau labai lygia kova ir prabėgus 13 minučių rezultatas buvo lygus – 7:7. Tuomet „Šviesa“ įkrito į mini duobę ir varžovai ėmė tolti, o likus žaisti 5 minutes iki pirmojo kėlinio pabaigos jų pranašumas siekė 6 įvarčius – 17:11. Komandos ilsėtis išėjo „Šviesai“ turint 5 įvarčių deficitą – 15:20.

Antrąjį kėlinį vilniečiai pradėjo susikaupę ir per pirmąsias 10 minučių priartėjo maksimaliai – 24:25. Vis tik išlyginti ar persverti rezultato nepavyko ir gan greitai skirtumas vėl išaugo – 26:31. Per likusį laiką svečiams vėl pavyko kiek priartėti ir nuaidėjus finalinei sirenai tarp komandų buvo vos trijų įvarčių skirtumas – 33:36.

Atsakomąjį mačą komandos žais sekmadienį 14:00, o šeštadienį kovą pradeda ir Klaipėdos „Dragūnas“, kuris 16:00 išvykoje susitiks su Ryhimiakio „Cocks“ ekipa. Kauno „Granitas-Karys“ į kitą etapą žengė, nes islandų „Afturelding“ iš kovos pasitraukė dėl pandemijos.

Rezultatyviausiai „Šviesoje“ žaidė Skirmantas Plėta, pelnęs 9 įvarčius, po 5 pridėjo Valdas Drabavičius ir Karolis Antanavičius, po 3 surinko Rosvaldas Ramunis ir Tomas Bernatavičius, po 2 – Šarūnas Ugianskis ir Laurynas Palevičius, po 1 – Domantas Pukas, Taurintas Markiavičius ir Eimantas Sinkevičius.

Nugalėtojams 8 įvarčius įmetė Hampusas Anderssonas, 7 pridėjo Jakobas Nygrenas.