Tai Lenkijos kovinio sporto organizacija, kuri yra viena populiariausių Europoje. Lietuvis Lodzėje išbandys jėgas su pajėgiu Lenkijos kovotoju Andrzejumi Grzebyku. Tai bus pusvidutinio svorio kategorijos (iki 77 kg) atstovų akistata.

Šią kovą savaitgalį rodys „TV3 Sport 2“ kanalas ir naujos kartos televizija „Go3“. Transliacijos pradžia – šeštadienį, 21 val.

40-metis 175 cm ūgio M. Žaromskis anksčiau grūmėsi kitose MMA organizacijose – „Bellator“, „Strikeforce“, DREAM. Lietuvis MMA varžybose pradėjo kautis dar 2000 metais. Jo sąskaitoje – 21 pergalė, 9 pralaimėjimai.

Praėjusioje kovoje Marius 2019-ųjų gegužę Vilniuje nokautavo baltarusį Aleksandrą Danilčenką. O prieš tai M. Žaromskis net ketverius metus negavo pakvietimo dalyvauti aukšto lygio MMA varžybose. Tačiau jis nuolat palaikė sportinę formą ir tikėjosi, kad dar grįš į narvą.

30-metis 184 cm A. Grzebykas MMA varžybose yra pralaimėjęs tik tris kartus. Jis iškovojo 17 pergalių. Lenkas neklumpa jau ketverius pastaruosius metus. Per tą laiką A. Grzebykas įveikė devynis varžovus iš eilės. Prieš šešerius metus Lenkijos sportininkas „Prime FC“ turnyre įveikė lietuvį Mindaugą Veržbicką.

A.Grzebykas prieš pusantrų metų tapo FEN organizacijos čempionu svorio kategorijoje iki 83,9 kilogramo. Pernai lenkas iškovojo ir svorio kategorijos iki 77 kg FEN čempiono diržą. KSW organizacijoje jis debiutavo pergale prieš Tomaszą Jakubiecą šių metų liepą. Tai bus trečioji A. Grzebyko kova KSW.

M. Žaromskis su KSW yra pasirašęs keturių kovų sutartį. Lietuvio debiutas šioje organizacijoje buvo numatytas kovo 21 dieną – narve jis turėjo susikauti su pusvidutinio svorio kategorijos čempionu Roberto Soldičiumi iš Kroatijos. Tačiau dėl koronaviruso protrūkio ta kova neįvyko.

Kroatas žengs į narvą ir šį šeštadienį. Jis debiutuos svorio kategorijoje iki 83,9 kilogramo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)