Danas Rapšys laimėjo 200 metrų plaukimą laisvuoju stiliumi. Geriausias Lietuvos plaukikas finišavo per 1 min. 42.42 sek. bei pelnė 12 įskaitinių taškų.

Priminsime, jog ketvirtadienį plaukdamas 400 metrų D. Rapšys klaidingai apskaičiavo nuplauktą atstumą ir kurioziškai sustojo po 350 metrų.

Nepaisant klaidos, apie 5 sekundes pailsėjęs lietuvis finišavo galingai bei vis tiek iškovojo pergalę.

„Man dar nebuvo tokio dalyko tokiose varžybose. Gerai, kad turiu geriausią komandą, kuri iškart ėmė rėkti ir mosikuoti rankomis. Na, bent jau visiems buvo linksma ir visi sveikai pasijuokėme. Daugiau tokių juokelių, tikiuosi, nebus“, – „Instagram“ tinkle ketvirtadienį rašė D. Rapšys.

Penktadienio rytą Simonas Bilis 100 metrų plaukimo laisvuoju stiliumi rungtyje užėmė 6-ąją vietą ir iškovojo 3 įskaitinius taškus. Lietuvio laikas – 47.79 sek.

Andrius Šidlauskas 100 metrų plaukimo kompleksiniu būdu rungtyje liko paskutinis. Jo laikas – 54.91 sek. 8-ąją vietą A. Šidlauskas užėmė ir 400 metrų kompleksiniame plaukime (4 min. 22.31 sek.).

„Energy Standard“ pasirodymą Budapešte tęs lapkričio 9-ąją. Po 10 etapų geriausios komandos pateks į pusfinalį, o iš jo į finalą, vyksiantį lapkričio 21-22 dienomis.

ISL plaukimo lygos prizų fondą sudaro kiek daugiau nei 6 mln. JAV dolerių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)