„Energy Standard“ komandos garbę ISL lygoje gina Simonas Bilis, Andrius Šidlauskas ir Danas Rapšys.

Pirmadienį D. Rapšys 200 m laisvuoju stiliumi įveikė per 1 min. 41,23 sek. ir pasiekė naują ISL rekordą ir geriausią sezono rezultatą pasaulyje. Antras finišą pasiekė Felixas Aubockas (1:43.35), trečias – Blake‘as Pieroni (1:43.38).

Savo komandai lietuvis uždirbo 12 įskaitinių taškų, ji pirmauja varžybose Vengrijoje su 609 taškais. Antroje vietoje – Toronto „Titans“ su 448 taškais.


Sekmadienį D. Rapšys tapo nugalėtoju ir 400 m plaukimo laisvuoju stiliumi rungtyje. Lietuvis finišavo per 3 min. 35.49 sek. – tai yra geriausias sezono rezultatas pasaulyje.

„Antroji mačo diena ir antroji pergalė. Esu patenkintas laiku. Ir vėl pradėjau agresyviai, jėgų finišui taip pat užteko. Nuotaika puiki, atmosfera varžybose nuostabi, visi komandos draugai labai palaiko. Daug azarto, kovos dėl taškų. Dabar laukia vėl treniruočių Budapešto „burbule“ laikotarpis. Linkėjimai ir būkite saugūs“, – socialiniame tinkle „Facebook“ po pergalės rašė D. Rašys.

Mišrioje estafetėje 4x100 m laisvuoju stiliumi pirmadienį triumfavo „Energy Standard“ komanda su Jevgenijumi Rylovu, Simonu Biliu, Siobhanu Haughey ir Femke Heemskerku. Jie finišą pasiekė per 3 min. 16.99 sek. ir uždirbo 18 įskaitinių taškų.

Vyrų 100 m plaukime laisvuoju stiliumi Simonas Bilis finišavo per 47.39 sek., užėmė 6-ą vietą ir pelnė komandai 3 įskaitinius taškus. Vyrų 400 m kompleksiniame plaukime Andrius Šidlauskas liko paskutinis – 8-as (4:23.22).

Po dešimties etapų geriausios komandos pateks į pusfinalį, o iš jų – į finalą, kuris vyks lapkričio 21-22 dienomis. ISL lygos prizinį fondą sudaro kiek daugiau nei 6 mln. JAV dolerių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)