Londone vykusio bokso turnyro pagrindinėje kovoje Aleksandras Usykas vieningu teisėjų sprendimu (117:112, 115:113, 115:113) nugalėjo Dericką Chisora.

33-ejų ukrainietis, laimėjęs visas 18 savo karjeros kovų, yra privalomasis Anthony Joshua varžovas dėl WBO pasaulio sunkiasvorių čempiono titulo.

32 pergales ir 9 pralaimėjimus savo sąskaitoje turintis D. Chisora geriau pradėjo kovą, tačiau trečiajame raunde 36-erių britas prarado iniciatyvą, o penktame raunde ją galutinai perėmė A. Usykas.

Nors nuo devintojo iki dvyliktojo raundo D. Chisora atrodė itin pavargęs, galutiniu teisėjų sprendimu jis buvo nusivylęs ir po kovos teigė, jog buvo vertas pergalės.

Tuo metu Las Vegase vykusiame „UFC on ESPN+39“ turnyre Uriah Hallas ketvirtame raunde techniniu nokautu nugalėjo legendinį brazilą Andersoną Silvą.

16 pergalių ir 9 pralaimėjimus savo sąskaitoje turintis 36-erių jamaikietis dominavo nuo trečiojo raundo, o po pergalės atsiklaupė šalia A. Silvos ir nesulaikė ašarų.

„Tu esi priežastis, kodėl tai darau. Tu vis dar esi vienas geriausių“, – per karjerą 34 pergales iškovojusiam ir 11 kovų pralaimėjusiam brazilui atsiprašydamas sakė U. Hallas.

Buvęs vidutinio svorio čempionas A. Silva iš pastarųjų devynių savo kovų laimėjo tik vieną. Veteranas po eilinio pralaimėjimo užsiminė, jog tai ko gero buvo paskutinė jo karjeros kova.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)