UFC naujokas Joaquinas Buckley antrajame raunde bandė koja smūgiuoti savo varžovui Impa Kasanganay, tačiau šiam sugavus jo koją, 26-erių kovotojas nesutriko.

Stovėdamas ant vienos kojos, J. Buckley apsisuko ir nokautavo oponentą neįtikėtinu spyriu į žandikaulį.


Šio nokauto vaizdo įrašas žaibiškai paplito socialiniuose tinkluose bei tapo daugiausiai kartų pasidalintu UFC „Twitter“ paskyros įrašu.

Liaupsių nugalėtojui nepagailėjo ir UFC prezidentas Dana White‘as bei garsus komentatorius Joe Roganas, teigę, jog nieko panašaus jie dar nėra matę.

Buvęs „Bellator“ kovotojas J. Buckley UFC narve triumfavo pirmą kartą ir atsiėmė papildomus 50 tūkst. JAV dolerių už geriausią vakaro pasirodymą.

J. Buckley karjeros statistika – 11 pergalių ir 3 pralaimėjimai. Jo nugalėtam I. Kasagnay tai buvo pirmoji karjeros nesėkmė po 8 pergalių.


Pagrindinėje turnyro kovoje Cory Sandhagenas antrame raunde nokautavo Marloną Moraesą.

Kitose kovose pergales šventė Edsonas Barboza, Marcinas Tybura, Tomas Aspinallas, Driscusas Du Plessisas, Ilia Topuria, Tomas Breese, Tony Kelley, Giga Chikadze, Tracy Cortezas ir Tagiras Ulanbekovas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (60)