„Neturėjau jokios traumos, tai yra liga, kuri nutraukia mano karjerą. Gydytojai pasakė, kad viskas. Skausmas atsirado prieš metus ir bandžiau sportuoti, tačiau vėliau jau tiesiog nebegalėjau paeiti. Savo karjeroje turiu dėti tašką. Šiuo metu esu Vokietijoje, kur lankysiuosi pas gydytojus. Tačiau jei ir bus kažkas daroma, tai tik tam, kad ateityje būtų lengviau gyventi.

Noriu padėkoti visiems, prisidėjusiems prie mano karjeros, kurią reikia taip netikėtai nutraukti. Rankinis padėjo man susiformuoti kaip asmenybei, tačiau dabar teks judėti toliau be jo“, – teigė žaidėja.

B. Ivanauskaitė geriausia Lietuvos rankininke buvo renkama 2015 ir 2017 metais.

Iki 2017-ųjų ji atstovavo Klaipėdos „Viesulo-Dragūno“ ekipai, vėliau išvyko į užsienį ir rungtyniavo Norvegijos bei Vokietijos klubuose. Su šalies devyniolikmečių rinktine B. Ivanauskaitė yra patekusi į Europos čempionatą, o su Lietuvos moterų rinktine dalyvavo Europos bei pasaulio čempionatų atrankos varžybose.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)