Viskas nutiko trasoje, kuri priklauso italo L. Corberi šeimai. Kovodamas dėl 15-os vietos L. Corberi susidūrė su savo tautiečiu Paolo Ippolito. Pats Luca buvo priverstas baigti lenktynes, o P. Ippolito jas tęsė.

Būtent į savo tautietį su buferiu buvo nusitaikęs L. Corberi.

Vėliau po lenktynių tas pats L. Corberi dar sukėlė ir muštynes. Sužinoję apie šį atvejį visi reikalavo griežtos bausmės nesivaldžiusiam italui.

Trasos Rembo nutarė bausmės nelaukti ir, atsiprašęs socialiniame tinkle, paskelbė apie savo karjeros pabaigą.

„Norėčiau visos automobilių sporto bendruomenės atsiprašyti už tai, ką padariau. Čia negali būti jokio pasiteisinimo dėl mano gėdingų veiksmų. Per 15 savo karjeros metų niekada nieko panašaus nedariau ir tikiuosi, kad nepamatysiu to darant kitus, – rašė lenktynininkas. – Nusprendžiau likusią savo gyvenimo dalį nedalyvauti jokiose automobilių lenktynėse“.

L. Corberi šeima kartingų sportu užsiima nuo 1985 metų, Luca turėtų ateityje perimti Lonato trasos valdymą. Ar jis tai galės ir norės, kol kas nežinia.

Į savo lenktynininko veiksmus sureagavo ir L. Corberi komanda: „Luca neatitinka „Tony Kart Racing“ reikalavimų, pritariame visiems čempionato dalyviams, kad jam vietos trasoje daugiau nėra“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)